Ασφάλεια Περιουσίας

«Η κατοικία είναι ο ναός της οικογένειας»
Le Corbusier, 1887-1965, Γαλλοελβετός αρχιτέκτονας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Ασφάλεια Κύριας και Εξοχικής κατοικίας.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει από γνωστούς ,συγγενείς και φίλους φράσεις όπως:
«Η ασφαλιστική δε με κάλυψε γιατί δεν είχα τον όρο κάλυψης Δάσους».
«Σεισμός (με έχει υποχρεώσει η τράπεζα να το ασφαλίσω λόγω του δανείου που έχω πάρει…!!!)».
«Πλημμύρησα από τις βροχές…!!!»
«Με έκλεψαν μπήκαν στο σπίτι και μου δημιούργησαν τεράστιες ζημιές και μου έκλεψαν την τηλεόραση και πολύτιμα αντικείμενα που είχα».

Με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι στο παρελθόν ακούμε τους ανθρώπους να απογοητεύονται μη μπορώντας να καλύψουν τις ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι τους, και πολλές φορές να βρίσκονται σε πλήρες αδιέξοδο, αφού οι κόποι ετών χάνονται σε μια μέρα μετά από μια ολική καταστροφή.

Ως μεσολαβούντες είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μία πλήρη έρευνα στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά και εντός 7 εργάσιμων ημερών ο μελλοντικός ασφαλισμένος θα μπορεί να έχει, χωρίς να χρειαστεί επιπλέον εξέταση προσφορών την ορθότερη και ακριβέστερη ασφάλιση της κατοικίας του βάσει πάντα των δικών του πραγματικών αναγκών με το καλύτερο ασφάλιστρο.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσει την επισυναπτόμενη αίτηση και να την συμπληρώσει με όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται και να μας τη στείλει. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να στείλουμε ολοκληρωμένη προσφορά. Είναι λοιπόν απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ζημιάς;

Να απευθυνθείτε στον πράκτορα/σύμβουλό σας προκειμένου να αναγγείλει τη ζημιά στον αρμόδιο Τομέα Ζημιών της εταιρίας σας και να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εισπράξετε την προβλεπόμενη αποζημίωση.

Μπορώ να ασφαλίσω εκτός από το κτίριο και ολόκληρο το περιεχόμενο του σπιτιού μου;

Στο περιεχόμενο του σπιτιού σας που είναι ασφαλίσιμο, συμπεριλαμβάνονται τα έπιπλα, οι οικιακές ηλεκτρικές συσκευές και ο ρουχισμός. Παράλληλα όμως με αυτά, μπορούν να ασφαλιστούν ως ειδικά ή μεμονωμένα αντικείμενα μεγάλης αξίας εφόσον δηλωθούν: τα έργα τέχνης, οι πίνακες ζωγραφικής, τα γλυπτά, οι αντίκες, οι παλιές εικόνες, οι χειροποίητοι τάπητες, τα μουσικά όργανα, τα ασημικά, τα οπτικοακουστικά μέσα, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι γούνες και οι ομάδες αντικειμένων (όπως: σερβίτσια μεγάλης αξίας κ.α.).

Τι πρέπει να γνωρίζω αν έχω πάρει στεγαστικό δάνειο στο παρελθόν ή έχω σκοπό να πάρω σύντομα;

Η τράπεζα σας υποχρεώνει να ασφαλίσετε το ακίνητο που αγοράζετε, έναντι κινδύνων πυρός και σεισμού τουλάχιστον.

Η τράπεζα σας υποχρεώνει να ασφαλίσετε το ακίνητο που αγοράζετε, έναντι κινδύνων πυρός και σεισμού τουλάχιστον.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι έχετε δικαίωμα να επιλέξετε εσείς την ασφαλιστική εταιρία και τον ασφαλιστικό σύμβουλο που θα σας εξυπηρετεί για αυτό το συμβόλαιο. Ακόμη και αν έχετε κάνει κάποια ασφάλιση στο παρελθόν μέσω της τράπεζας από την οποία έχετε πάρει το δάνειο, έχετε δικαίωμα στην ανανέωσή της να αλλάξετε ασφαλιστική εταιρία.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Χαμηλότερα ασφάλιστρα για την ίδια κάλυψη, και το πιο σημαντικό: Έναν επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο που θα βρίσκεται δίπλα σας να προασπίζεται τα συμφέροντά σας!

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ MY UNION

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ

Γίνε και εσύ συνεργάτης της
Diavlos Insurance 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κανάρη 41-43, Θεσσαλονίκη
T.K. 544 53
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2310 929 006, 2310 922 226
FAX: 2310 922 320
Email: info@diavlos-insurance.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευ έως Παρ
09:00 – 17:00

EnglishGreek